Час приготування: 60 хвилин
ИНГРЕДІЄНТИ:
Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - 250 г
Солодкий перець - 3-5 шт
Бекон - 120 г
Морква - 1 шт
Помідор - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Петрушка - 1 пучок
Лавровий лист - 1 шт
Часник - 1 зубчик
Мелений коріандр (за бажанням) - ½ ч.л.
Чорний мелений перець - ½ ч.л.
Рослинна олія
Сіль - на смак
Приготування:
Булгур залийте 500 мл окропу і залиште на 15 хвилин, щоб вода повністю вбралася. Бекон, цибулю і моркву наріжте кубиками. Обсмажте спочатку бекон на сухій сковороді, щоб витопити жир. Потім додайте рослинну олію, моркву та цибулю. Коли овочі почнуть змінювати колір, додайте спеції, часник та нарізаний кубиками помідор. Обсмажуйте ще 1-2 хвилини, додайте булгур. Зніміть з вогню. Духовку розігрійте до 200 градусів. Додайте нарізану петрушку і перемішайте. У перцю зріжте верхівки, виріжте білі прожилки. Нафаршируйте перець. Поставте в глибоку форму, накрийте верхівками. У форму влийте 1 ст. л. рослинної олії та 1 стакан води. Готуйте до м'якості перцю 20-25 хвилин. Смачного!