Час приготування: 25 хв

ИНГРЕДІЄНТИ:
Булгур з вермішеллю ТМ «ОЛІМП» - 2 склянки
Вершкове масло - 3 ст. л.
Рослинна олія масло - 2 ст. л.
Каррі - ½ ч. л.
Вода або бульйон - 4 склянки
Сіль - на смак

Приготування:

У казанку або великій сковороді з товстим дном розігрійте рослинну олію, додайте вершкове масло і всипте булгур з вермішеллю. Обсмажуйте, помішуючи близько 1 хвилини, поки вермішель не стане змінювати колір. Додайте каррі та сіль, перемішайте. Залийте гарячою водою або бульйоном, зменште вогонь та накрийте кришкою. Готуйте 10-15 хвилин. Подавайте як самостійне блюдо, з салатом або сметаною, або як гарнір до курки, котлет. Смачного!