Час приготування: 30 хв.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Булгур класичний або з овочами ТМ «ОЛІМП» - 3 ст.л.
Курячий бульйон - 4 л.
Картопля - 2 шт.
Цибуля- 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Зелений горошок - ½ склянки
Каррі (для гурманів) - ½ ч.л.
Олія рослинна - 2-3 ст. л
Кріп - 1 пучок
Сіль - по вкусу

Приготування їжі:

Цибулю, моркву і картоплю нарізати кубиками. Помідори залити кип'яченою водою, настоювати 30 секунд і очистити. У сотейнику обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості, додати моркву і каррі. Коли морква змінить колір, додати картоплю і варити, постійно помішуючи, ще 2 хвилини. Через 10-15 хвилин додати горох, помідори, булгур і сіль. За кілька хвилин до закінчення варіння всипати дрібно нарізаний кріп. Смачного!